Здравейте. Груб, арогантен, циничен е шофьор по линия 44 който

...
</TD
> Здравейте. Груб, арогантен, циничен е шофьор по линия 44 който
Коментари Харесай

Пътничка даде 4 по 20 стотинки и 2 по 10, вижте реакцията на шофьора

Здравейте. Груб, нахален, безсрамен е водач по линия 44 който преди време към 17.00 часа беше на рейс РВ0776. Това изясни читателка на Plovdiv24.bg . И обясни:

На подадените от мен 4 по 20 стотинки и 2 по 10, реакцията с лукав звук беше: " Ако аз ви ги върна по този начин, какво ще кажете? "

Отговорих, че не виждам нищо неправилно в парите и че към този момент са прекомерни претенциите на превозвачите. Ако са едри, за какво са едри: той да кара или да скапва, в този момент пък били дребни.

Тирадата по-късно с пояснение, че то не е ориентирано към мен, ами приказва по телефона, заканите, че ще ме " маане " от автобуса продължиха от спирка " Байкал " до пл. " Съединение ". 

Иска ми се да попитам? Не е ли задоволително, че Пловдив е с меко казано неточен градски превоз, с тесни сходства на рейсове, в които се бутаме да се качим от една врата, тъй като опашката за билети е от нея, ами и би трябвало да поносим виковете на някой нервозен водач, който роптае против парите, които изкарват неговата заплата. 

Благодаря за съдействието това да стигне до компанията, обслужваща линията! 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР